Hobbyvoeders

Kwaliteitsvoeders

U wil enkel het beste voor uw dieren. Daarom heeft Voeders Bosch na jaren van onderzoek voor al uw dieren een pakket op maat gecreëerd. Dankzij onze jarenlang ervaring, gecombineerd met de modernste technieken, kunnen wij uw dieren voorzien van voeders van een uitstekende kwaliteit. Op aanvraag kunt u info verkrijgen over de gewichtspercentages van de grondstoffen waar wij mee werken. 

Paarden

De voeding voor uw paarden is niet alleen belangrijk voor de gezondheid en groei, maar ook het gedrag en de prestaties van uw paarden. Wij voorzien geoptimaliseerde voeders om in alle noden van uw dieren te voorzien. Voor onze gebalanceerde mengelingen gelden enorm hoge eisen. Minder verdienen ze niet.

Schapen

De voeding voor uw schapen is gericht op het optimaliseren van hun groei, hun productie, hun vruchtbaarheid en hun immuniteit. Een voeders pakket vol aminozuren, mineralen en vitaminen zorgt er voor dat uw schapen zich steeds goed in hun wol voelen

Herten

Herten hebben baat bij hoogwaardige supplementen die niet standaard aanwezig zijn in hun eetpatroon. Daarom voorziet Voeders Bosch een voeders mix gericht op het verhogen van de groei, productie en gezondheid van uw herten. 

Geiten

Wij willen enkel het beste voor uw geiten. Daarom hebben wij voor ons voeders pakket gericht op geiten enkel gebruik gemaakt van hoogstaande grondstoffen. Naast de geoptimaliseerde voedingsformule voorzien wij ook een overvloed aan supplementen om de groei, productie en gezondheid van uw geiten te stimuleren.

Pluimvee

Voor uw pluimvee zijn we op zoek gegaan naar de ideale combinatie van enkelvoudige en samengestelde grondstoffen. Op die manier wordt op een adequate manier in de gezondheid, groei en productie van uw pluimvee voorzien. Daarnaast bevat iedere voeders mix een extra hoeveelheid aan kwalitatieve mineralen en vitaminen. 

Knaagdieren

Voor uw konijnen en cavia’s produceren en verkopen wij zelf korrels aan een heel democratische prijs. Deze zijn er op gericht hen te voorzien in essentiële voedingsstoffen noodzakelijk ter behoud van hun immuniteit en gezondheid.

 

Honden

Actief zoals ze zijn, hebben uw favoriete viervoeters nood aan een evenwichtige maaltijd. Onze honden verwennen we graag. U ook, daarom is ons hondenvoer van de beste prijs-kwaliteit.

Katten

Van gezellige kameraden tot echte roofdieren, we weten hoe uw katten kunnen zijn. Kieskeurig als ze zijn, verkiezen ze ook de beste voeding. Ons kattenvoer is prijs-kwaliteit een topper op de markt.

 

Lama & Alpaca

Uw lama’s en alpaca’s zijn kieskeurig wat hun voedsel betreft. En gelijk hebben ze. Hun 3-delig maagstelsel is heel selectief wat voeding betreft. Onze volwaardige voeding voorziet in de gezondheid en groei van uw lama’s en alpaca’s. Wij begrijpen hoe belangrijk ze voor u zijn.

Kangoeroe

Spring mee met uw dieren op onze kar en kies voor onze hoogkwalitatieve voedselpakketten. Wij voorzien een optimaal uitgebalanceerde mix van protëinen, lipiden, vezels, mineralen en vitaminen om in de gezondheid en groei van uw dieren te voorzien. Op die manier kunt u uw spring-in-‘t-veld volledig tot zijn recht laten komen en maakt ook uw hart een sprongetje.

Enkelvoudige grondstoffen

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve grondstoffen. Dat mag geweten zijn! Dankzij onze grote opslagcapaciteit kunt u bij ons ook terecht voor specifieke grondstoffen. Daarnaast kan u steeds bij ons terecht voor een pakket op maat.