Hobbyvoeders

Kwaliteitsvoeders

Wij voorzien de beste hobbyvoeders voor al uw dieren. Dankzij jaren van onderzoek en ervaring produceren wij de beste pakketten op maat. Graag werken wij samen om uw dieren te voorzien van voeders van een uitstekende kwaliteit.
Op aanvraag kunt u info verkrijgen over de gewichtspercentages van de grondstoffen waar wij mee werken. 

Paarden

De voeding voor uw paarden is belangrijk voor de gezondheid en groei. Ook het gedrag en de prestaties van uw paarden zijn belangrijk. Wij voorzien voeders om in alle noden van uw dieren te voorzien. Voor onze gebalanceerde mengelingen gelden enorm hoge eisen. Minder verdienen uw dieren niet.

Schapen

De voeding voor uw schapen is gericht op het optimaliseren van hun groei. Onze voeders zijn goed voor hun productie, vruchtbaarheid en immuniteit. Een pakket op maat zorgt er voor dat uw schapen zich steeds goed in hun wol voelen

Herten

Herten hebben baat bij hoogwaardige supplementen die niet standaard aanwezig zijn in hun eetpatroon. Daarom voorziet Voeders Bosch een voeders mix gericht op het verhogen van de groei, productie en gezondheid van uw herten. 

Geiten

Wij willen enkel het beste voor uw geiten. Daarom gebruiken wij hoogstaande grondstoffen voor uw voeders. Naast de geoptimaliseerde voedingsformule voorzien wij ook een overvloed aan supplementen om de groei, productie en gezondheid van uw geiten te stimuleren.

Pluimvee

De ideale combinatie van enkelvoudige en samengestelde grondstoffen voor uw pluimvee. Op die manier wordt op een adequate manier in de gezondheid, groei en productie van uw pluimvee voorzien. Daarnaast bevat iedere voeders mix een extra hoeveelheid aan kwalitatieve mineralen en vitaminen. 

Knaagdieren

Voor uw konijnen en cavia’s produceren en verkopen wij zelf korrels aan een heel democratische prijs. Deze zijn er op gericht hen te voorzien in essentiële voedingsstoffen noodzakelijk ter behoud van hun immuniteit en gezondheid.

 

Honden

Actief zoals ze zijn, hebben uw favoriete viervoeters nood aan een evenwichtige maaltijd. Uw honden verwennen we graag. Prijs-kwaliteit een topper.

Katten

Van gezellige kameraden tot echte roofdieren, we weten hoe uw katten kunnen zijn. Kieskeurig als ze zijn, verkiezen ze ook de beste voeding. Ons kattenvoer is prijs-kwaliteit een topper op de markt.

 

Lama & Alpaca

Uw lama’s en alpaca’s zijn kieskeurig wat hun voedsel betreft. En gelijk hebben ze. Hun 3-delig maagstelsel is heel selectief wat voeding betreft. Onze volwaardige voeding voorziet in de gezondheid en groei van uw lama’s en alpaca’s. 

Kangoeroe

Spring mee met uw dieren op onze kar en kies voor onze hoogkwalitatieve voedselpakketten. Onze hobbyvoeders voorzien een optimaal uitgebalanceerde mix van protëinen, lipiden, vezels, mineralen en vitaminen.

Enkelvoudige grondstoffen

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve grondstoffen. Dat mag geweten zijn! Dankzij onze grote opslagcapaciteit kunt u bij ons ook terecht voor specifieke grondstoffen. Daarnaast kunt u steeds bij ons terecht voor een pakket op maat.