Paarden

Kwaliteitsvoeders

Voeders Bosch heeft voor uw paarden verschillende arrangementen ontwikkeld die er op gericht zijn om de gezondheid en prestaties te verbeteren. Dankzij onze mix van smakelijke, lichtverteerbare en natuurlijke grondstoffen wordt in alle noden van uw paarden voorzien. Uw dieren hebben immers nood aan voldoende koolhydraten, proteïnen, mineralen en vitaminen om in hun dagelijkse onderhoud te voorzien. Bovendien is hun voeding van het grootste belang voor hun gedrag en hun prestaties. Een paard dat zich goed in zijn vel voelt is namelijk goud waard. Dat verschil merkt u bij iedere hap die uw paard neemt. Bij navraag kunt u trouwens de grondstoffen en de gewichtspercentages van uw paardenvoeder verkrijgen.

Een paard in een wei

Veulenmix

Onze veulenmix is een speciaal ontwikkelde, volwaardige mengeling voor veulens en jonge paarden tot 2,5 jaar. Dit zorgt er voor dat uw veulens optimaal tot hun recht komen en van hun volle potentieel kunnen genieten. 

Paardenmix Universeel

Uw paarden zijn heel actief. Dit betekent dat ze veel energie verbruiken. Daardoor hebben ze nood aan volwaardige voeding. Een tekort aan voldoende kwalitatief hoogstaande voeding kan er immers voor zorgen dat uw paard een negatieve energiebalans heeft. Voeders Bosch zorgt voor een pakket gericht op het dagelijkse onderhoud van uw paarden zodat uw op beide oren kunt slapen.

Een bruin paard dat lacht naar de camera
Een ruiter op een paard dat springt over een hindernis

Paardenmix Sport

In uw sport hangt alles er van af hoe uw paard zich voelt en gedraagt. Om er voor te zorgen dat u en uw paard op dezelfde lijn staan heeft Voeders Bosch een exclusief pakket ontwikkeld, gericht op het optimaliseren van prestaties. Voor deze uiterst gebalanceerde en energierijke mengeling gelden enorm hoge eisen. Samen met u gaan we de uitdaging aan om de top te bereiken.