Veevoeders

Kwaliteitsvoeders

Voeders Bosch wil enkel het beste voor uw dieren. Dankzij onze jarenlang ervaring, gecombineerd met de modernste technieken, kunnen wij uw dieren voorzien van voeding van een uitstekende kwaliteit. Voor al uw vee hebben wij een pakket klaar dat optimaal uitgebalanceerd is en de ideale combinatie bevat van ingrediënten. Op aanvraag kunt u zelfs info verkrijgen over de gewichtspercentages van de grondstoffen waar wij mee werken.

Varkens

Wij voorzien voor uw vleesvarkens, beren, zeugen en biggen een toediening van nutriënten op maat, gericht op het verhogen van de technische prestaties van uw dieren.

Rundvee

Wij willen enkel het beste voor uw kalveren, mest- en melkvee. Daarom leggen wij ons toe op het formuleren van het ideale voedingspakket voor uw dieren. Naast een geoptimaliseerde voedingsformule voorzien wij ook tal van supplementen om uw rundvee beter te laten presteren. 

Grondstoffen

Voeders Bosch heeft verschillende hoogkwalitatieve grondstoffen ter beschikking. Dankzij onze mix van smakelijke, lichtverteerbare en natuurlijke grondstoffen wordt in alle noden van uw dieren voorzien.