Over Ons

Drie generaties

Al 66 jaar staan wij tot uw beschikking. Drie generaties, dat betekent een oerdegelijke kwaliteit gecombineerd met de modernste aanpak. Als familie staan wij elkaar met raad en daad bij. Net zoals wij open staan voor u, die alleen het beste wil voor uw dieren. Voeders Bosch, dat zit in onze genen. Ontdek hieronder ons verhaal.

Loonmaalderij

In 1958 startte Charles Bosch een loonmaalderij in Zarren.

Veevoeders

In 1967 werd het bedrijf overgebracht naar de huidige locatie te Handzame. Er werd een elektrische molen geïnstalleerd, alsook twee mengers voor de aanmaak van veevoeders. Vanaf dit ogenblik werd de zaak van Charles Bosch ook actief in de veevoedersector.

Twee generaties

Vanaf 1979 werd ook Dirk Bosch, de zoon van Charles, actief in het bedrijf. De aanwezigheid van twee gemotiveerde generaties weerspiegelde zich in het verwerven van een vast cliënteel en een solide plaats binnen de markt. Met hem deden eveneens een moderne visie en bedrijfsfilosofie de intrede, wat zich weerspiegelde in diverse investeringen. 

Modernisering

Vanaf 1985 werden nieuwe modernisering doorgevoerd. Met het aanpassen van het machinepark werd ingespeeld op de nieuwe en moderne behoeften van de veevoedersector.

Dirk Bosch

In 1990 nam Dirk Bosch de zaak volledig over van Charles. Dit ging gepaard met nieuwe investeringen onder de vorm van een nieuwe loods en uiterst moderne computergestuurde mengmachines. Deze lieten toe om de productie van de kwalitatief hoogstaande voeders te verhogen. Voeders Bosch richtte hun pijlen vooral op de rundvee- en varkenssector.

Erkenning

In 2001 werd Voeders Bosch FCA erkend in België volgens FCA OVOCOM. Deze mijlpaal was belangrijk ter bevestiging van onze kwaliteitsvoeders.

Stijn Bosch

In 2010 werd ook Stijn Bosch, de zoon van Dirk, actief in het bedrijf. Samen bouwen zij verder aan dit mooie verhaal dat al 3 generaties en 61 jaar lang duurt.

Bouw mee aan ons verhaal

Kwaliteit

Kwaliteitsvolle voeders helpen uw voeders vooruit. Voeders Bosch heeft steeds een pakket op maat klaarstaan, het resultaat van jaren onderzoek getoetst aan de praktijk. Dit alles zorgt er voor dat u op twee oren kunt slapen.

Prijs

Voor uw dieren wil u enkel het beste. Hetzelfde geldt voor uw portefeuille. Voeders Bosch zorgt er niet alleen voor dat de prestaties van uw dieren er op vooruit gaan, ook u wordt er beter van. We weten dat u het moeilijk hebt.

Natuurlijk

Een ecologisch verantwoorde voetafdruk kan. Onze voeders bevatten enkel natuurlijke, lichtverteerbare grondstoffen. En dit alles aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Natuurlijke, kwaliteitsvolle voeding hoeft niet duur te zijn.